Gravírozott ajándéktárgyak

lezer_gravirozott_pohar

kép 2 / 18

Elegáns és személyre szabott gravírozott ajándéktárgyak

Nincs ötlete, mit is adjon szeretteinek ajándékba?

gravírozott ajándéktárgyak nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen egyedi és személyes ajándékkal lephetjük meg szeretteinket. Lehetőség van motívumok, szimbólumok monogramok, de akár feliratok gravírozására is, személyre szabottan. Ettől lesz igazán kedves és egyedi ajándék.

gravírozott ajándéktárgyak közül a toll az egyik legnépszerűbb termék, mely rendkívül sokszínűen alkalmazható. Akár mindennapi használati tárgyként, emlékbe vagy dísztárgyként is nagyszerű ajándék lehet bárki számára nemtől, kortól függetlenül, mindemellett céges ajándéknak is tökéletes. Praktikus, mindig kéznél lehet, így napjában többször mosolyt csalhat tulajdonosa arcára.

Ajándékozzon elegáns gravírozott ajándéktárgyat bármilyen alkalomra! Lepje meg szeretteit, vagy akár partnereit, ügyfeleit egy profi gravírozott ajándékkal, megvalósítjuk elképzeléseit! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk ötleteit!

Szeretteinknek kedves ajándék lehet a monogrammal ellátott névjegykártyatartó, toll, pénztárca, fotó alapján készített asztali dísz, vagy más egyedi ajándéktárgy. Hivatalosabb alkalmakra, versenyekre ajánljuk az üvegek, poharak lézeres gravírozását, de serlegek, kupák feliratozását is vállaljuk. Minden nálunk vásárolt ajándéktárgyhoz díjtalanul jár a monogramozás!

Személyre szabott meglepetés gravírozással

Személyre szóló ajándékkal meglepni szeretteinket a modern világban nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Ahhoz, hogy a kiválasztott darab véletlenül se jöhessen szembe velünk az utcán, fontos, hogy valóban egyedi megoldást találjunk. Erre nyújt kiváló opciót a gravírozás lehetősége. Hogy hogyan?

Legyen szó egy képkeretről, névjegykártyatartóról, öngyújtóról, ékszerről és ehhez hasonló ajándéktárgyakról, fontos leszögezni, hogy hacsak nem egyedi megrendelésre készült darab, biztosan fellelhető más otthonában, illetve tulajdonában is. Azonban gravírozott ajándéktárggyal máris közelebb kerülünk az egyediséghez, hiszen ezáltal olyan mintát, szöveget vagy szimbólumot gravíroztathatunk a kiválasztott tárgyba, amely biztosan nem található más példányokban.

Ha Önnek is fontos az egyediség, és az, hogy valóban személyre szóló ajándékkal lephesse meg szeretteit, forduljon hozzánk bizalommal, és lepje meg őket gravírozott ajándéktárggyal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére!