Digitális nyomtatás professzionális Mutoh gépekkel

digitalis_nyomtatott_muanyag_tabla_01

kép 1 / 13

A digitális nyomtatás és a reklámok

Rohanó világunkban sokszor csak egy-egy pillanat marad, hogy a potenciális vevők átlássák, megértsék a reklámokat, amelyek mellett elhaladnak. Ahhoz, hogy ennek ellenére is jól működő, hatékony kampányt hozhassunk létre, nem csak a grafikai tervezés fontos, hanem a digitális nyomtatás minősége is!

A profi módon kivitelezett digitális nyomtatással letisztult, jó minőségű képek hozhatóak létre, melyeket könnyebb egyetlen pillantással felfogni, akár akkor is, ha valóban csak egy villanásnyi ideje van a célközönségnek erre. Ráadásul megvan az az előnye, hogy mivel viszonylag költségkímélő technikáról van szó, így nem pazarlás még a reklámok gyakori cseréje sem, ami tovább növeli a módszer jó kihasználhatóságát.

Ha hozzánk fordul, segítünk Önnek kiváló minőségű reklámokat létrehozni, kültérre és beltérre egyaránt, a digitális nyomtatás révén! Gyakorlott szakemberekkel és kiválóan karbantartott gépekkel várjuk Önt és a megrendelését!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

  • plakát fotóminőségben papírra vagy öntapadó fóliára (SOWB 140, SOPP 200 papír, Digit 100 G vagy M -fényes vagy matt öntapadó vinyl)
  • beltéri faldekoráció papír vagy műanyag tapétára (Kemica nyomtatható papír tapéta, Digit 100 M/P matt öntapadó vinyl)
  • egyedi cég és közüzemi táblák fotóminőségben (Digit 100 G/P vinyl)
  • címkék jelölésre, veszély felhívására, csomagoláshoz (Digit 100 G/P vinyl öntapadó)
  • kül- és beltéri eladáshelyi reklám (SOBA 450L, SOBA 450P, MESH, SOTBH 200, SVRF 205, SOPRE 170)
  • konferencia dekorációk

Professzionális digitális nyomtatás!

Korunk egyik legszerteágazóbb technikai újításának a digitális nyomtatás tekinthető, melynek segítségével szinte bármi kivitelezhető! Mind az üzleti világban, mind a magánéletben számos hasznos dolog köszönhető a digitális nyomtatásnak. Íme, néhány példa a különböző szférákat tekintve, hogy milyen kialakítások hozhatóak létre ezzel a technikával:

  • Vállalkozások számára hasznos lehet a faldekoráció készítése, mellyel az irodát vagy az üzlethelyiség belső terét díszíthetik, akár a cég logójával, vagy más felirattal, ábrával.
  • digitális nyomtatás segítségével készíthetőek címkék, vagy akár padlógrafikák, melyeknek szintén a vállalkozások és a hivatalok világában vehetik hasznukat.
  • A különböző műanyag táblák nyomtatásával már nem csak a cégeknek kedvezhetünk, de akár otthoni felhasználásra vagy ajándékozási célokra is tökéletesen megfelelnek.

Természetesen ezeken felül számtalan dekoráció, tábla, névjegykártya, szórólap, prospektus és más termék létrehozható digitális nyomtatással! Ha Ön is professzionális kivitelezést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!