Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Várnainé Rózsa Katalin | Ügyvezető
Mobil: +36-30-3977-531

Elérhetőség
Telefon:+36-1-4720-700
E-mail:info@cimfesto.hu
Elérhetõségek
Betöltés...
 

TELJES AJÁNLATUNK ABC SORRENDBEN


Kérjük a teljes galériák megtekintéséhez kattintson a címsorokra!


Antik Táblagyűjtemény


Cégünk a hosszú évek során komoly antik táblagyűjteményt halmozott fel, melyet most Önöknek is megmutatunk honlapunkon. Vannak közötte égetett zománc és festett fémtáblák is szép számmal. Megtalálhatóak gyűjteményünkben a már jól ismert klasszikusok, mint például a "Franck Kávé" vagy az "Olla Gummi-cikk", de egyedi cég, reklám, név és pajzstáblák is éppúgy vannak.

Gyűjtők számára korlátozott számban, de vannak eladó tábláink. Ha érdeklődik, kérjük, hogy írjon nekünk e-mail és hivatkozzon a tetszését elnyert képre. Egyedi ajánlattal fogunk önnél telefonon vagy válaszlevélben jelentkezni.


Autómatricázás, autófeliratozás

Közkedvelt hirdetési felület cége autójának feliratozása. Tapasztalatunk szerint jelentős forgalomnövelő hatással bír, e mellett cége márkanevét is erősíti. Sokan csak cégük nevét, tevékenységét és elérhetőségét szeretik feltüntetni, de igény esetén bármilyen autótípus komplex dekorációja is megoldható!


Belső faldekorációk

Éttermek, üzletek, kiállítások színvonalas dekorációjának számos módját vállaljuk: akár kézi festéssel, egyedi díszítésről, akár fix szövegezések festett vagy ragasztott megoldásáról legyen szó. Extra mérető dekorációk helyszíni kasírozása is már a legmodernebb technikával megoldható.


Betűk, számok

Általában családi- és irodaházak ajtó- és házszámozására alkalmazott, kedvelt megoldás. Rézből vagy alumíniumból öntve, műanyagból kivágva vagy ovális domború fémtáblára festve, ragasztva is készülhet bármilyen méretben. Hivatalok, szállodák és éttermek számára épített vagy konzolos betűk elkészítését is vállaljuk! Rögzítése beltérre kétoldalas vagy folyékony ragasztóval, míg kültérre folyékony ragasztóval vagy mechanikus rögzítéssel ajánlott!Felszerelést is vállalunk:

Kültéri és beltéri szerelés

Bélyegzőkészítés, pecsét

Colop és Trodat típusú, önfestékező, korszerű kivitel. A bélyegző háza lehet homogén kivitelben: sárga, piros, kék, zöld, és szürke, vagy átlátszó kivitelben: kiwi, mangó és szürke. A festékpárna színei: fekete, kék, zöld, piros és lila. Tudunk szöveget és emblémákat egyaránt készíteni. Ha adatai megváltoznak, a bélyegző ház megtartásával, csak a gumi és festékpárna is cserélhető. Ha szüksége van dátumbélyegzőre, akár külön vagy szövegével összekombinálva elkészítjük. Ha ragaszkodik a hagyományos fanyelű bélyegzőhöz, az is rendelkezésre áll. Különleges bélyegzők akár többszínű párnával és felirattal is készülhetnek!

Minőségi bélyegzőre, pecsétre van szüksége az elhasznált és régi helyett akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!Egyedi Trodat bélyegzők megrendelése itt: http://varnaibelyegzo.utypia.com

További bélyegző típusok:

Cégtábla, reklámtábla tervezése és készítése

Találja meg cége arculatához leginkább illő stílust, mellyel megjelenhet irodaháza, kapuja portáján! Fontos, hogy cégtáblája anyaga, mérete és szövege harmóniában legyen, hisz egy céget táblája alapján is megítélnek! Ennek megtervezéséhez engedje meg hogy sok évtizedes tapasztalatunkkal segítségére legyünk!

Ha Önnek az ár az elsődleges válasszon műanyag vagy színterezett alumínium táblát, ragasztott felirattal. Ha a minőség és tartósság fontosabb, akkor speciális többkomponensű francia műanyagot vagy eloxált alumíniumot javaslunk, ragasztott vagy gravírozott kivitelben. Viszont, ha a stílust mindennél előbbre tartja, Önnek festett üvegtáblát vagy mélyen mart réztáblát ajánlunk!

Különböző kivitelű cégtáblákhoz kérjük tekintse meg az alábbi galériákat:

Címeres, ovális pajzstáblák

Iskolák, óvodák, hivatalok, minisztérium és közjegyzők hagyományos táblatípusa. Általában középen a szabvány magyar címerrel készül, fehér alapon, fekete betűkkel egy vagy két sorban, domború égetett zománc pajzstáblára. De készülhet ovális üvegből festve is, tetszés szerinti egyedi címerrel vagy céglógóval. Szabvány mérete 60x40 centiméter, de kérésre a kisebb, 50x35 centiméteres méret is rendelkezésre áll.

Általános pajzstábla méretek:
 • 60*40cm
 • 50*30cm


Dátumos és sorszámozó bélyegző

Műanyag- és fémházas kivitelben, változatos méretskála szerint készülhet, kézi beállítású vagy automata továbbítással. Igény szerint körbeszövegezhető. Gyártó szerinti bármilyen párnaszínnel színezhető, kérés esetén tartalék párnafesték is igényelhető.További bélyegző típusok:

Digitális nyomtatás professzionális Mutoh gépekkel

 • plakát fotóminőségben papírra vagy öntapadó fóliára
  • (SOWB 140, SOPP 200 papír, Digit 100 G vagy M -fényes vagy matt öntapadó vinyl)
 • beltéri faldekoráció papír vagy műanyag tapétára
  • (Kemica nyomtatható papír tapéta, Digit 100 M/P matt öntapadó vinyl)
 • egyedi cég és közüzemi táblák fotóminőségben
  • (Digit 100 G/P vinyl)
 • címkék jelölésre, veszély felhívására, csomagoláshoz
  • (Digit 100 G/P vinyl öntapadó)
 • kül- és beltéri eladáshelyi reklám
  • (SOBA 450L, SOBA 450P, MESH, SOTBH 200, SVRF 205, SOPRE 170)
 • konferencia dekorációk

Rendeljen tőlünk egyedi tapétát saját fotójával!

Professzionális digitális nyomtatás!

Korunk egyik legszerteágazóbb technikai újításának a digitális nyomtatás tekinthető, melynek segítségével szinte bármi kivitelezhető! Mind az üzleti világban, mind a magánéletben számos hasznos dolog köszönhető a digitális nyomtatásnak. Íme, néhány példa a különböző szférákat tekintve, hogy milyen kialakítások hozhatóak létre ezzel a technikával:

 • Vállalkozások számára hasznos lehet a faldekoráció készítése, mellyel az irodát vagy az üzlethelyiség belső terét díszíthetik, akár a cég logójával, vagy más felirattal, ábrával.
 • A digitális nyomtatás segítségével készíthetőek címkék, vagy akár padlógrafikák, melyeknek szintén a vállalkozások és a hivatalok világában vehetik hasznukat.
 • A különböző műanyag táblák nyomtatásával már nem csak a cégeknek kedvezhetünk, de akár otthoni felhasználásra vagy ajándékozási célokra is tökéletesen megfelelnek.

Természetesen ezeken felül számtalan dekoráció, tábla, névjegykártya, szórólap, prospektus és más termék létrehozható digitális nyomtatással! Ha Ön is professzionális kivitelezést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!


További kapcsolódó témák:

A digitális nyomtatás és a reklámok


Rohanó világunkban sokszor csak egy-egy pillanat marad, hogy a potenciális vevők átlássák, megértsék a reklámokat, amelyek mellett elhaladnak. Ahhoz, hogy ennek ellenére is jól működő, hatékony kampányt hozhassunk létre, nem csak a grafikai tervezés fontos, hanem a digitális nyomtatás minősége is!

A profi módon kivitelezett digitális nyomtatással letisztult, jó minőségű képek hozhatóak létre, melyeket könnyebb egyetlen pillantással felfogni, akár akkor is, ha valóban csak egy villanásnyi ideje van a célközönségnek erre. Ráadásul megvan az az előnye, hogy mivel viszonylag költségkímélő technikáról van szó, így nem pazarlás még a reklámok gyakori cseréje sem, ami tovább növeli a módszer jó kihasználhatóságát.

Ha hozzánk fordul, segítünk Önnek kiváló minőségű reklámokat létrehozni, kültérre és beltérre egyaránt, a digitális nyomtatás révén! Gyakorlott szakemberekkel és kiválóan karbantartott gépekkel várjuk Önt és a megrendelését!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Egyedi ajándéktárgyak

Ha Önnek egyedi ötlete van, de nem tudja, hogy hogyan oldja meg, térjen be hozzánk és gondolkodjunk együtt! Ha van egy különleges tárgy, amit feliratozni szeretne, hozza be a mintát és mi segítünk eldönteni, hogy ragasztott felirattal, etikettel, festéssel vagy esetleg gravírozással érheti el az Ön által megálmodott legjobb hatást! A következő lépés már csak a megvalósítás! Legyen szó emlékérméről, díszserlegről, karácsonyfadíszről vagy esetleg autója dísztárcsájáról, ajándékát ne bízza a véletlenre! Mert nem csak kapni, hanem adni is jó!Egyéb ajándékötletekkel kapcsolatos témák:

Egyéb gyakori táblafajták

Ide soroljuk mind azon táblafajtákat, melyek az eddigi kategóriákba nem illenek bele. Ezek lehetnek egyedi öntvények, régi tűzzománc táblák, illetve mind azon termékek, melyek különleges, egyedi igényre kerülnek legyártásra: extra méretű kör alakú vagy fazonos táblák, esetleg különböző anyagokból összeépített domborművek.


Eligazító táblák

Eldugott üzletek, irodák megközelítése szempontjából nélkülözhetetlenek az eligazító táblák, belső közlekedést irányító táblák. Készülhet egyaránt üvegből, fémből vagy műanyagból, ragasztott és gravírozott kivitelben is. Mindenképp stílusosabb megoldás, mint a kiragasztott A4-es papírok. Adjon Ön is magára!

Falfestés

Ha kívánja üzletének homlokzatát vagy külső és belső, üres falfelületét, családi- vagy társasházának tűzfalát kifestjük, mellyel nem csak vállalkozását reklámozhatja, de közvetlen környezetét is szebbé, barátságosabbá teheti. Készülhet reklámszöveg és lógó sablontechnikával, de bármilyen szabadkézi grafika elkészítését is vállaljuk!

Fakeret

Üvegtáblák hátszerkezetének nélkülözhetetlen kelléke a festett, lakkozott fakeret, mely meggátolja, hogy a tábla felhelyezésénél a teljes felület felfeküdjön a hátszerkezetre. Ilyen módon a törések, repedések nagy mértékben kiküszöbölhetőek! Típus méretekhez rendelkezünk raktárkészlettel, egyedi méretekhez igény esetén üvegtáblája elkészültéig legyártjuk.

Fatáblák

Fatáblája készülhet ragasztott és lakkozott kivitelben vagy lézergravírozással is, egyszerű négyzetes vagy fazonos, fazettázott keményfára. Az utóbbi esetben a faanyag kismértékben megpörkölődik, így a betűk kontúrjai sötétebbek lesznek és egy kellemes patinás hatás érhető el!


Festett családi címerek

Ön mennyire ismeri származását, ősei történetét? Van esetleg saját családi címerük is? Ha igen, méltán lehet rá büszke! Hogy unokái is lássák, festesse meg kézzel domborított fémlemezre vagy vászonra! Szükséges hozzá egy grafika, melyet a kívánt anyagra és a minta szerinti színekben átviszünk. Nappalijába, könyvtárszobájába vagy irodájába egyaránt dísze lehet a falnak!
Tartalomjegyzék:

Gravírozott ajándéktárgyak

Szeretteinknek kedves ajándék lehet a monogrammal ellátott névjegykártyatartó, toll, pénztárca, fotó alapján készített asztali dísz, vagy más egyedi ajándéktárgy. Hivatalosabb alkalmakra, versenyekre ajánljuk az üvegek, poharak lézeres gravírozását, de serlegek, kupák feliratozását is vállaljuk. Minden nálunk vásárolt ajándéktárgyhoz díjtalanul jár a monogramozás!

Elegáns és személyre szabott gravírozott ajándéktárgyak

Nincs ötlete, mit is adjon szeretteinek ajándékba?

A gravírozott ajándéktárgyak nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen egyedi és személyes ajándékkal lephetjük meg szeretteinket. Lehetőség van motívumok, szimbólumok monogramok, de akár feliratok gravírozására is, személyre szabottan. Ettől lesz igazán kedves és egyedi ajándék.

A gravírozott ajándéktárgyak közül a toll az egyik legnépszerűbb termék, mely rendkívül sokszínűen alkalmazható. Akár mindennapi használati tárgyként, emlékbe vagy dísztárgyként is nagyszerű ajándék lehet bárki számára nemtől, kortól függetlenül, mindemellett céges ajándéknak is tökéletes. Praktikus, mindig kéznél lehet, így napjában többször mosolyt csalhat tulajdonosa arcára.

Ajándékozzon elegáns gravírozott ajándéktárgyat bármilyen alkalomra! Lepje meg szeretteit, vagy akár partnereit, ügyfeleit egy profi gravírozott ajándékkal, megvalósítjuk elképzeléseit! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk ötleteit!

Személyre szabott meglepetés gravírozással

Személyre szóló ajándékkal meglepni szeretteinket a modern világban nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Ahhoz, hogy a kiválasztott darab véletlenül se jöhessen szembe velünk az utcán, fontos, hogy valóban egyedi megoldást találjunk. Erre nyújt kiváló opciót a gravírozás lehetősége. Hogy hogyan?

Legyen szó egy képkeretről, névjegykártyatartóról, öngyújtóról, ékszerről és ehhez hasonló ajándéktárgyakról, fontos leszögezni, hogy hacsak nem egyedi megrendelésre készült darab, biztosan fellelhető más otthonában, illetve tulajdonában is. Azonban gravírozott ajándéktárggyal máris közelebb kerülünk az egyediséghez, hiszen ezáltal olyan mintát, szöveget vagy szimbólumot gravíroztathatunk a kiválasztott tárgyba, amely biztosan nem található más példányokban.

Ha Önnek is fontos az egyediség, és az, hogy valóban személyre szóló ajándékkal lephesse meg szeretteit, forduljon hozzánk bizalommal, és lepje meg őket gravírozott ajándéktárggyal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére!Egyéb ajándékötletekkel kapcsolatos témák:

Házszámok

Ha úgy gondolja, hogy családi házához vagy irodájához nem táblát, hanem csak számot szeretne, akkor jó helyen jár! A készlet erejéig tartunk öntött sárgaréz és alumínium betűket, melyeket az öntvények hátoldalán elhelyezett csapokkal erősíthetőek a falba süllyesztett furatokba. Szintén korlátozott raktárkészlettel tartunk kerámia betűket és számokat, melyek habarccsal kitöltött üregekbe rögzíthetőek háza falába.Egyéb kapcsolódó témák:

Házszámtáblák és utcatáblák

Minden országnak megvannak a hagyományos házszámtábla színei és fazonjai, melyek gyakran még kisebb területenként is változhatnak. Míg Magyarországon a fehér alapon, fekete betű terjedt el, piros riccerrel vagy szegéssel, Ausztriában a kék alapon fehér betűket alkalmazzák. Ön akár a hagyományos házszámtáblát keresi, akár valami egyedit szeretne, jó helyen jár! Szögletes vagy fazonos fémtáblára festett vagy ragasztott kivitelben, de akár műanyagba gravírozva egyaránt készülhet. Kérheti sík lemezre, vagy kézzel domborítottra, tíz különböző méretben is.

Ha Ön nem szeretne házszámtáblát, viszont szertné, hogy még így is megtalálja a póstás, a készlet erejéig réz- és alumínium öntvényeket is tartunk. Újdonságként iparművész által készített üvegbetűt vagy -számot ajánlunk! Ön bármit is választ legyen igényes! Mert ahogy a közmondás is mondja: "Rendes porta, rendes ház!"További kapcsolódó témák:

Humoros táblák

Gyakran okoz fejfájást, hogy az ünnepek közeledtével mivel lepjük meg szeretteinket! Ha már minden könyvből van otthon és új pulóverre sincs szükség térjen be hozzánk és merítsen ötletet egyedi festett vagy gravírozott ajándékokhoz! Lepje meg rokonát humoros, kedves táblákkal születésnapra vagy egyéb alkalmakra. Tudta, hogy ha sebességkorlátozó táblába beírja rokona korát, megáll az öregedésben. Vagy nevezzen el egy teljes utcát vagy sugárutat szüleiről! A lehetőségek és kombinációk tárháza csaknem végtelen...Egyéb ajándékötletekkel kapcsolatos témák:
Tartalomjegyzék:

Kirakati felirat, dekoráció

Kívülről vagy belülről felragasztható bármilyen színű és méretű öntapadós fóliából elkészített felirat és embléma. A külső dekorációnál lényeges, hogy időjárásálló kivitelben készüljön, míg kirakatára belülről ragasztott szöveg esetén tükrözve készítjük el. Komplexebb színes képek és reklámok digitális nyomtatással készülnek.


Kítűző, csiptetős névtábla

Rendezvényeken, szemináriumokon használatos kellék, melyet a regisztrációnál osztanak ki. Általában a dátumot, helyszínt, rendezvény megnevezését és az illető nevét szokták feltüntetni. Gyorséttermek, hivatalok, közületek esetében a név is elegendő.

Egyszerű kivitelről van szó, mely lehet vésett műanyag tábla hátoldalán ragasztott rögzítővel, vagy átlátszó műanyag tok, cserélhető, nyomtatott címkével, esetleg laminált karton. A rögzítés módja lehet: mágnes, tűs rögzítő vagy csíptető.


Kutyabiléta

Ha esetleg elkóborolna kedvence, lényegesen javíthatja esélyeit, hogy megtalálja, ha a nyakörvre bilétát helyez! Alumínium vagy sárgaréz anyagú, kör alakú vagy fazonos kivitelben, vésve készítjük. Általános szövegezése egyik oldalon a név vagy becenév, másik oldalon a telefonszám.


Kül- és beltéri szerelés

Miután egy tábla vagy dekoráció elkészült, fontos, hogy szakszerűen és esztétikusan fel legyen helyezve jövőbeni rendeltetési helyére! Ragasztásnál legyen pormentes a felület, üvegtáblákat ajánlott fakeretre erősíteni, réztábláknál a lopás elleni védelemnek is kiemelt szerepe van! Kérésére a kivágott fóliákat a helyszínen buborékmentesen felragasztjuk, az elkészült táblákat felszereljük, világító tábláknál elektromos szerelést is vállalunk. Ez a segítség Önnek értékes időt jelenthet, melyet fordítson inkább saját ügyfeleire!Lakónyilvántartás táblák társasházaknak

Régi bérházak lakónyilvántartás tábláinak korhű felújítását vagy cseréjét, új építésű társasházaknak modern, korszerű kivitel elkészítését is egyaránt vállaljuk! Anyagát tekintve készülhet műanyagból, üvegből vagy fémből. A lakók neveinek kiírása lehet fix vagy változtatható. Az utóbbi megoldásnál az üveg kivitelnél a nevek helyeit kihagyjuk, melyek a tábla mögé helyezve válnak láthatóvá, műanyag és fém kivitelnél a sínes táblarendszerek jöhetnek szóba.


Laminálás

Iratait, névjegykártyáját, étterme étlapját, irodák esetében kitűzőjét védheti laminálással, több féle méretben, és vastagságban. Meleglaminálást A3-as méretig, hideglaminálást 160cm szélességig és 50 méter hosszúságig tudunk vállalni!

Napjainkban egyre fontosabb szerep jut a graffiti és tagelés elleni harcnak. Tábláit védheti hideg laminátum réteggel, melyről a filctoll-firka a későbbiekben könnyen eltávolítható!

Névjegykártyák készítése és tervezése

Minden emberi kapcsolatnál nagyon fontos az első benyomás, melyet egy határozott kézfogás mellett igényes névjegykártyával is erősíthet. Ha nincs konkrét ötlete, tapasztalt kollégáink segítenek megtervezni! Névjegye készülhet fehér, színes vagy selyemkartonra, fekete vagy színes nyomtatással, egy vagy mind két oldalon feliratozva. Ha igazán különlegesre vágyik, kérésre akár szitázott kivitelben is készülhet, hisz egy névjegykártyánál nem csak a tartalom, a megjelenés is számít!

Egyedi névjegy kártyák tervezéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot!


Névtáblák

Amikor belépünk egy lakásba vagy irodába sokat megtudhatunk tulajdonosáról csupán a névtáblája alapján. Ha Ön azt szeretné, hogy pozitív érzésekkel lépjenek be birodalmába, találja meg a saját stílusához és bejárati ajtajához leginkább illő kivitelt! Készülhet fémből, műanyagból ragasztva vagy vésve, üvegből festve, sárgarézből mélymarással, 20 féle fazonválasztékkal.

A névtáblák további fajtái a postaláda- és csengőtáblák. Ezeket általában vékony műanyagokból készítjük vagy öntapadós fóliából. Az utóbbit hordozóra rakjuk, mely segít Önnek, hogy egyszerűen és pontosan felragassza a kívánt felületre.


Megállító táblák

Ha úgy érzi, hogy cége reklámtáblája nem elég figyelemfelkeltő érdemes üzletét megállítótáblákkal feltűnőbbé tennie! Kültéri és beltéri megoldásokkal is foglalkozunk. Üzletünkben megtalálja a mobil színterezett alumíniumból készült megállítótáblákat több méretben, melyek készülhetnek ragasztott szöveggel vagy digitális nyomtatással. Ügyfelei részére az időszaki ajánlatát érdemes nyomtatott plakáton feltűntetni, melyet a kinyitható megállító táblarendszeren egy pattintással tetszés szerint kicserélhet. Igény esetén fakeretű krétával írható táblát is tudunk önnek biztosítani!


Tartalomjegyzék:

Mellékhelység jelző táblák

Éttermek, irodák, közületek és minden közösségi használatú épület számára elengedhetetlen és előírás a mellékhelységek jelölése. Tipikusan műanyagból vagy rézből készül, ragasztott vagy gravírozott kivitelben. A számos hagyományos jelölési forma mellett ha Önnek étterméhez vagy más üzletéhet egyedire van szüksége, készülhet hozott lógó alapján vésve vagy akár kézzel festve is!


Molinó, banner

Kiállításokon, vásárokon és rendezvényeken kedvelt ideiglenes kommunikációs eszköz. Legismertebb formája a gyűrűzött, viszos vászonból vagy szövetből készült változata. Extra méretű világítótáblákba, ahol a méret miatt nem megoldható a műanyag tábla, ott a feszített banner a megoldás. Egyik általános jellemzője, hogy a használaton kívüli molinó egyszerűen feltekerhető és tárolható.

Műanyag táblák

Modern korunk egyik leggyakoribb táblafajtája, hisz a műanyagipar fejlődésével a lehetőségek is egyre bővülnek. Készülhet több komponensű, habosított műanyagból vagy plexiből, gravírozott, ragasztott kivitelben vagy digitális nyomtatással. Azoknak, akik szeretik a réztáblát, de tartanak a tolvajoktól, a fényes, homogén vagy szál-húzott, rézhatású vagy eloxált alumínium hatású műanyagokat ajánljuk, melyek ellentétben a fémmel nem oxidálódnak! Boltunkban a minőségi, francia alapanyagok több, mint harmincféle színkombinációja található meg.Kapcsolódó téma:
Tartalomjegyzék:

Öntapadós címke, etikett

Praktikus márkaépítési forma az öntapadós címke, vagy más néven etikett használata. A nem túl tolakodó és elegáns matricák tetszés szerinti színben és méretben készülhetnek! Ha Ön szeretné névjegyét, céglógóját, márkanevét a legtöbb termékén, csomagolásán ott hagyni, hogy ügyfelének legközelebb is eszébe jusson, ne habozzon, rendeljen etikettet!


Öntött címerek

A minőségi, öntött Magyarország címer nem csak hivatalok, iskolák falain mutat szépen, irodája vagy lakása dekorációjaként is megállja helyét. Barátainak, üzleti partnereinek is méltó ajándék lehet! A kulcstartó mérettől kezdve, egészen a 40 centiméteres méretig kapható, sárgarézből és alumíniumból egyaránt!


Réztáblák

A réztábla a táblák királynője! Ha Ön igazán igényes és cégét magasan szeretné pozícionálni ezt a megoldást ajánljuk! Az anyagában sárgaréz cégtáblák, bármilyen méretben csiszolva, polírozva, fazettázva, általában mélyenmarott kivitelben készülnek, de a ragasztott feliratú megoldás is esztétikus és a későbbi változtatások egyszerűbben megoldhatóak. A szöveget, emblémát cége színeivel festjük ki és kültéri kivitelben, korrózió ellen felületkezeljük. Régi réztáblája felújítását, újrafestését és felcsiszolását is vállaljuk.


Sablonkészítés

Szériafestésekhez és egyszeri munkákhoz is készítünk sablonokat több féle kivitelben: kartonból lakkozva, műanyagból vagy alumíniumból kivágva. Készülhet egybefüggő szöveg is vagy karakterenként külön-külön.Sírtábla

Hogy szeretteinknek meg tudjuk adni a méltó tiszteletet, a sírtábláknál mindenképpen időjárás álló kivitelt javaslunk! Ez lehet fém, vésett műanyag, eloxált alumínium lemez vagy égetett zománc is, melyek többféle fazonban készülhetnek. A felszerelés miatt ez a táblafajta általában furattal készül.

Temetői táblákkal a méltó megemlékezésért

Halottak napján rengetegen látogatnak el szeretteik sírjához, hogy gyászoljanak, emlékezzenek és tiszteletüket róják le. Emellett sokaknál ilyenkor szokás a sírokat rendbe tenni, renoválni, és olyan elemekkel kiegészíteni, melyekre a temetés időszakában nem volt pénz vagy csak egyszerűen nem volt tervezve.

A temetői táblákkal új feliratokkal egészíthetjük ki a meglévő sírköveket vagy fejfákat. Esetlegesen a megkopott névtáblát cserélhetjük ki, vagy az egyéni sírfeliratokat tehetjük szebbé, ha azok esetleg megkoptak. Amikor egy közeli hozzátartozónk eltávozik, sokszor nem vagyunk megfelelően felkészülve a temetés költségeire, ez érthető, hiszen ez egy váratlan és lesújtó pillanat. De lehetőségünk van az utólagos kiegészítésekre, ilyenek például a tökéletesen megmunkált temetői táblák is!

Ha szeretné profi kezekre bízni temetői táblái elkészítését, akkor a legjobb helyen jár! Az elhunytak mindig megérdemlik a méltó végtisztességet, melyhez nagyban hozzá járulhat egy ízléses, minőségi és egyedi temetői tábla!


Szárazbélyegző, dombornyomó

Ügyvédek, közjegyzők és hivatalok nélkülözhetetlen kelléke. Foglalkozunk a kisebb, hordozható, kézi változattal és a nagyobb, asztali kivitellel is.További bélyegző típusok:

Táblafelújítás

Ragaszkodik régi házszámtáblájához, névtáblájához vagy cégtáblájához? A régi értékek fontosak! Egy századfordulós öntvényt vagy cégért kár lenne a szemétdombra vetni, iparunk és utcaképeink hagyományait őrzi, egyedi hangulatuk megbecsülendő! Ha már az idő vasfoga kikezdte régi tábláját és még menthető, hozza be üzletünkbe és mi újjá varázsoljuk!


Térképek

Ha szeretne irodájába vagy lakásába egy igazán impozáns térképet fali dísznek, akkor jó helyen jár! Tetszőleges méretben, digitális technológiával, magas minőségű és kiváló színhűségű térképeket nyomtatunk hozott vagy meglévő fájl alapján.

A kész képet matt vagy fényes védőfóliával látjuk el és kérése szerint műanyagra vagy fémlemezre kasírozzuk. Ha szeretné igényes fém vagy fakerettel látjuk el, mellyel teljes lesz a kép-hatás.

Amennyiben a térképen szines rajzszögekkel szeretné jelölni, hogy merre járt és megtervezni jövőbeni útjait, úgy a kinyomtatott térképet 5 milliméteres habosított műanyagra ragasztjuk és keretezés esetén további réteg hullámkartonnal erősítjük.


Tűzzománc táblák

A több, mint 100 esztendős múltú tűzzománc táblák reneszánszukat élik! Általában művészek hivatalok, kórházak, társasházak kérik, ahol fontos a historizáló hatás, de az érdeklődők köre egyre bővül, hisz igényes házszámtáblaként vagy akár cégtáblaként is megállja helyét. Bármilyen színkombinációban elkészíthető, hagyományosan domború fémlemezre égetve.

Ha Önnek a "Schicht Szarvas", az "Olla" vagy a "Schmoll Paszta" márkanevek ismerősen csengenek, valószínűleg Ön már a boldog nagyszülők táborát gazdagítja! A régi reklámszöveggel ellátott, kézzel domborított és 1800 Celsius fokon kiégetett tűzzománc táblák általában éttermek és vendéglátóhelyek kedvelt díszítőeleme. Gyűjtőknek igazi ritkaságokkal is szolgálhatunk az eredeti, korabeli reklámtáblákból, melyekből már csak néhány darab van raktáron.


Új Magyarország Fejlesztési Terv tábla

Hivataloknak, cégeknek, közületeknek készítünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv arculati kézikönyvének és szabványának megfelelő hirdetőtáblákat, tájékoztató táblákat és emlékeztető táblákat rézből gravírozva fekete festéssel, műanyagból négyszínű digitális nyomtatással.


Üvegtáblák

Több, mint egy évszázados múltra tekint vissza az üveg cégtáblák hagyománya egész Európában. A századfordulós Budapest vásárlóutcáinak meghatározó arculati eleme volt egészen a neonok megjelenéséig. Időtállóságát bizonyítja, hogy mind a mai napig közkedvelt reklámozási forma. Elsősorban éttermek, kórházak, hivatalok portáin találkozhatunk vele, de cég- és névtáblának is ideális. A 2-5 mm vastagságú festett, csiszolt és fazettázott üveg felirati táblák külső-falra szereléséhez távtartónak fakeretet javaslunk, mely minden mérethez kapható vagy rövid időn belül, egyszerűen legyártható.


Vászonnyomtatás

Digitális technológiával nyomtatunk nagy felbontásban, művészi vászonra. Nyomtatás után az elkészült képet kérés szerint minőségi profilmart fakeretre feszítjük és akasztóval látjuk el.

Ideál megoldás lehet reprodukciók készítésére, melyhez egy jó minőségű digitális fényképre van szükségünk! Ötletes és igényes ajándék lehet szeretetteinek, ha családi fotót, esküvőre, ballagásra, születésnapra a vagy más ünnepekre készített! Kedvenc képei mostantól falának díszei lehetnek!További kapcsolódó témák:

Vésett műanyag tábla

Kétrétegű francia vagy amerikai lakkozott anyagokra készülnek, lézergravírozással. Változatos színösszeállításban több, mint ezerféle betűtípussal, rövid határidővel tudjuk vállalni! Az anyagában színes műanyagok szavatolják, hogy a szöveg az idő múlásával sem kopik és hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak. Fémhatású műanyagokat is készítünk, fényes, matt és szálhúzott kivitelben.


Világítótábla

Egy vállalkozásnál fontos lehet, hogy munkaidőn túl és éjszaka is, amikor épp nem jönnek az ügyfelek ugyan úgy beazonosítható legyen cége, terméke! A leggyakoribb nálunk, az alumínium keretben natúr vagy színterezett dobozzal falra szerelhető egyoldalas, vagy falsíkból konzollal kiemelkedő kétoldalas kivitel. A szöveg, átvilágítható tejplexire vagy feszített fóliára készül ragasztott betűkkel vagy digitális nyomtatással.

E mellett foglalkozunk élvilágító táblákkal is, ahol a fényforrás az üvegplexi egyik éle mentén van elhelyezve. Megvilágítás után a betűk kontúrjai hangsúlyosan megjelennek. Megoldás lehet továbbá a cégtáblája elé konzolosan elhelyezett neon világítótest. Ebben az esetben fényvisszaverő fóliákat használunk.Felszerelést is vállalunk:

Kültéri és beltéri szerelés


Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu