Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Várnainé Rózsa Katalin | Ügyvezető
Mobil: +36-30-3977-531

Elérhetőség
Telefon:+36-1-4720-700
E-mail:info@cimfesto.hu
Elérhetõségek
Betöltés...
 

Sírtábla

Hogy szeretteinknek meg tudjuk adni a méltó tiszteletet, a sírtábláknál mindenképpen időjárás álló kivitelt javaslunk! Ez lehet fém, vésett műanyag, eloxált alumínium lemez vagy égetett zománc is, melyek többféle fazonban készülhetnek. A felszerelés miatt ez a táblafajta általában furattal készül.

Temetői táblákkal a méltó megemlékezésért

Halottak napján rengetegen látogatnak el szeretteik sírjához, hogy gyászoljanak, emlékezzenek és tiszteletüket róják le. Emellett sokaknál ilyenkor szokás a sírokat rendbe tenni, renoválni, és olyan elemekkel kiegészíteni, melyekre a temetés időszakában nem volt pénz vagy csak egyszerűen nem volt tervezve.

A temetői táblákkal új feliratokkal egészíthetjük ki a meglévő sírköveket vagy fejfákat. Esetlegesen a megkopott névtáblát cserélhetjük ki, vagy az egyéni sírfeliratokat tehetjük szebbé, ha azok esetleg megkoptak. Amikor egy közeli hozzátartozónk eltávozik, sokszor nem vagyunk megfelelően felkészülve a temetés költségeire, ez érthető, hiszen ez egy váratlan és lesújtó pillanat. De lehetőségünk van az utólagos kiegészítésekre, ilyenek például a tökéletesen megmunkált temetői táblák is!

Ha szeretné profi kezekre bízni temetői táblái elkészítését, akkor a legjobb helyen jár! Az elhunytak mindig megérdemlik a méltó végtisztességet, melyhez nagyban hozzá járulhat egy ízléses, minőségi és egyedi temetői tábla!


Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu