Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Várnainé Rózsa Katalin | Ügyvezető
Mobil: +36-30-3977-531

Elérhetőség
Telefon:+36-1-4720-700
E-mail:info@cimfesto.hu
Elérhetõségek
Betöltés...
 
Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a koronavírus-terjedésének megfékezése érdekében, partnereink- és munkatársaink biztonságának védelmében munkarendünk az alábbiak szerint változik:

A megrendeléseket telefonon (+36-30-397-7531) és e-mailen (info@cimfesto.hu) fogadjuk, melyekről igény esetén látványtervet küldünk. A kész munkákat előzetes időpont egyeztetés mellett tudjuk kiadni vagy postai úton feladni. A fentiek miatt jelenleg aznapra nem tudunk munkát vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük! Vigyázzanak az egészségükre!FŐOLDAL


Tisztelt Cégvezető, Boltvezető!
A V&R Címfestő Kft. csapata örömmel üdvözli Önt oldalunkon!
Most, miután fáradtságos előkészítő munkát követően megnyitotta boltját vagy cége irodáját, nyugodtan hátradőlhet a székében? Mindenre gondolt, minden üzemel?
Nézzen körül!
Tekintse meg teljes ajánlati palettánkat ABC sorrendben, és meglehet, kiderül: néhány apróság mégis elkerülte gondos figyelmét! Ha Ön egy adott csoportot képvisel tájékozódjon ajánlatunkról bontásban:
Ha ötleteket szeretne, mert még nincs konkrét elképzelése, nézzen körül galériánkban!

Terveztesse és rendelje meg tőlünk egyedi névjegykártyáját! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Önnek csak annyi a dolga, hogy megfogalmazza, mire is van szüksége! Mi megtervezzük és elkészítjük reklámtábláját, névjegykártyáját! Így együtt még sikeresebben nézhetünk szembe a modern reklámpiac kihívásaival!
Óriási választékkal, a legszebb és legmodernebb alapanyagokkal, korszerű és hagyományos technológiával egyaránt, igényeihez szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére!

100 éves cégünk hagyománya kötelez, szakértő segítőtársra talál bennünk!

Tisztelettel, Várnainé Rózsa Katalin ügyvezető asszony!HÍREINK

Professzionális gravírozás egy életre szóló tárgyon

Publikálva Péntek 21 Apr, 2017 13:22 CEST
Amikor az ember házasságot készül kötni, az életét is egybe köti egy másik személlyel, melynek a jelképe a karikagyűrű. Nem csak a gyűrű megválasztása a fontos a pár számára, de az is, hogy egyedi legyen, és ha rápillantanak az életük során arra a gyűrűre, mindig eszükbe jusson az a csodálatos pillanat, amikor egybe keltek.

A V +R Címfestő Kft. a magyar "üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője"

Publikálva Szerda 18 Május, 2016 11:22 CEST
Az OPTEN Kft. 2016-ban a V + R Címfestő Kft-t "A" minősítésben részesítette, mely alapján vállalatunk a hazai üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői közé tartozik és így jelenlegi és jövőbeni partnereink számára is rendkívül alacsony pénzügyi kockázattal jár a közös munka. Köszönjük minden hűséges ügyfelünknek, hogy folyamatosan kitartanak mellettünk és megrendeléseikkel hozzá segítettek minket egy újabb sikerhez!

Fenntartható fejlődésért - környezetbarát bélyegzők!

Publikálva Csütörtök 06 Sep, 2012 16:30 CEST
A készlet erejéig még elérhetőek a Colop tavalyi limitált szériás Printer Plus, "Folyékony fa" elnevezésű, automata, önfestékező bélyegzői; környezettudatos gyártástechnológia, esztétikus és egyedi megjelenés.

Archívum
(Cached)

Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu