Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Várnainé Rózsa Katalin | Ügyvezető
Mobil: +36-30-3977-531

Elérhetőség
Telefon:+36-1-4720-700
E-mail:info@cimfesto.hu
Elérhetõségek
Betöltés...
 

AJÁNLATUNK TÁRSASHÁZAKNAK


Kérjük a teljes galériák megtekintéséhez kattintson a címsorokra!


Házszámtáblák és utcatáblák

Minden országnak megvannak a hagyományos házszámtábla színei és fazonjai, melyek gyakran még kisebb területenként is változhatnak. Míg Magyarországon a fehér alapon, fekete betű terjedt el, piros riccerrel vagy szegéssel, Ausztriában a kék alapon fehér betűket alkalmazzák. Ön akár a hagyományos házszámtáblát keresi, akár valami egyedit szeretne, jó helyen jár! Szögletes vagy fazonos fémtáblára festett vagy ragasztott kivitelben, de akár műanyagba gravírozva egyaránt készülhet. Kérheti sík lemezre, vagy kézzel domborítottra, tíz különböző méretben is.

Ha Ön nem szeretne házszámtáblát, viszont szertné, hogy még így is megtalálja a póstás, a készlet erejéig réz- és alumínium öntvényeket is tartunk. Újdonságként iparművész által készített üvegbetűt vagy -számot ajánlunk! Ön bármit is választ legyen igényes! Mert ahogy a közmondás is mondja: "Rendes porta, rendes ház!"További kapcsolódó témák:


Figyelmeztető tábla

A figyelmeztető táblák általában sablon szövegekkel készült felirati táblák, melyek vagy kötelező előírásoknak tesznek eleget, vagy informálnak, esetleg tiltanak. Lehet alumínium vagy műanyag táblára ragasztott felirattal, rézbe vagy minőségi műanyagba vésve. Akár a hagyományostól eltérő bármilyen színben és szöveggel készülhet, több százas ábraválasztékkal. Egyedi esetben akár fénykép után kézzel festett kivitelt is vállalunk!Kresz tábla

Általában parkolást, várakozást, behajtást vagy sebességet korlátozó táblák, de természetesen minden a kresz szerint szabványos táblát készítünk, fényvisszaverő fóliából.
Lakónyilvántartás táblák társasházaknak

Régi bérházak lakónyilvántartás tábláinak korhű felújítását vagy cseréjét, új építésű társasházaknak modern, korszerű kivitel elkészítését is egyaránt vállaljuk! Anyagát tekintve készülhet műanyagból, üvegből vagy fémből. A lakók neveinek kiírása lehet fix vagy változtatható. Az utóbbi megoldásnál az üveg kivitelnél a nevek helyeit kihagyjuk, melyek a tábla mögé helyezve válnak láthatóvá, műanyag és fém kivitelnél a sínes táblarendszerek jöhetnek szóba.
Sines táblarendszer

Igényekhez igazítható ajtótábla-rendszerek, melyek méretei variálhatóak. Előnye, hogy névváltoztatás esetén a gravírozott betétek cserélhetőek, ezért irodaházak, hivatalok kedvelt táblafajtája. Maga a sínrendszer készülhet korszerű műanyag kivitelből vagy eloxált alumíniumból, a táblabetétek cége arculatához, stílusához illő színekben és kivitelből.
Névtáblák

Amikor belépünk egy lakásba vagy irodába sokat megtudhatunk tulajdonosáról csupán a névtáblája alapján. Ha Ön azt szeretné, hogy pozitív érzésekkel lépjenek be birodalmába, találja meg a saját stílusához és bejárati ajtajához leginkább illő kivitelt! Készülhet fémből, műanyagból ragasztva vagy vésve, üvegből festve, sárgarézből mélymarással, 20 féle fazonválasztékkal.

A névtáblák további fajtái a postaláda- és csengőtáblák. Ezeket általában vékony műanyagokból készítjük vagy öntapadós fóliából. Az utóbbit hordozóra rakjuk, mely segít Önnek, hogy egyszerűen és pontosan felragassza a kívánt felületre.
Réztáblák

A réztábla a táblák királynője! Ha Ön igazán igényes és cégét magasan szeretné pozícionálni ezt a megoldást ajánljuk! Az anyagában sárgaréz cégtáblák, bármilyen méretben csiszolva, polírozva, fazettázva, általában mélyenmarott kivitelben készülnek, de a ragasztott feliratú megoldás is esztétikus és a későbbi változtatások egyszerűbben megoldhatóak. A szöveget, emblémát cége színeivel festjük ki és kültéri kivitelben, korrózió ellen felületkezeljük. Régi réztáblája felújítását, újrafestését és felcsiszolását is vállaljuk.
Eligazító táblák

Eldugott üzletek, irodák megközelítése szempontjából nélkülözhetetlenek az eligazító táblák, belső közlekedést irányító táblák. Készülhet egyaránt üvegből, fémből vagy műanyagból, ragasztott és gravírozott kivitelben is. Mindenképp stílusosabb megoldás, mint a kiragasztott A4-es papírok. Adjon Ön is magára!


Üvegtáblák

Több, mint egy évszázados múltra tekint vissza az üveg cégtáblák hagyománya egész Európában. A századfordulós Budapest vásárlóutcáinak meghatározó arculati eleme volt egészen a neonok megjelenéséig. Időtállóságát bizonyítja, hogy mind a mai napig közkedvelt reklámozási forma. Elsősorban éttermek, kórházak, hivatalok portáin találkozhatunk vele, de cég- és névtáblának is ideális. A 2-5 mm vastagságú festett, csiszolt és fazettázott üveg felirati táblák külső-falra szereléséhez távtartónak fakeretet javaslunk, mely minden mérethez kapható vagy rövid időn belül, egyszerűen legyártható.
Vésett műanyag tábla

Kétrétegű francia vagy amerikai lakkozott anyagokra készülnek, lézergravírozással. Változatos színösszeállításban több, mint ezerféle betűtípussal, rövid határidővel tudjuk vállalni! Az anyagában színes műanyagok szavatolják, hogy a szöveg az idő múlásával sem kopik és hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak. Fémhatású műanyagokat is készítünk, fényes, matt és szálhúzott kivitelben.
Világítótábla

Egy vállalkozásnál fontos lehet, hogy munkaidőn túl és éjszaka is, amikor épp nem jönnek az ügyfelek ugyan úgy beazonosítható legyen cége, terméke! A leggyakoribb nálunk, az alumínium keretben natúr vagy színterezett dobozzal falra szerelhető egyoldalas, vagy falsíkból konzollal kiemelkedő kétoldalas kivitel. A szöveg, átvilágítható tejplexire vagy feszített fóliára készül ragasztott betűkkel vagy digitális nyomtatással.

E mellett foglalkozunk élvilágító táblákkal is, ahol a fényforrás az üvegplexi egyik éle mentén van elhelyezve. Megvilágítás után a betűk kontúrjai hangsúlyosan megjelennek. Megoldás lehet továbbá a cégtáblája elé konzolosan elhelyezett neon világítótest. Ebben az esetben fényvisszaverő fóliákat használunk.Felszerelést is vállalunk:

Kültéri és beltéri szerelés


Egyéb gyakori táblafajták

Ide soroljuk mind azon táblafajtákat, melyek az eddigi kategóriákba nem illenek bele. Ezek lehetnek egyedi öntvények, régi tűzzománc táblák, illetve mind azon termékek, melyek különleges, egyedi igényre kerülnek legyártásra: extra méretű kör alakú vagy fazonos táblák, esetleg különböző anyagokból összeépített domborművek.
Falfestés

Ha kívánja üzletének homlokzatát vagy külső és belső, üres falfelületét, családi- vagy társasházának tűzfalát kifestjük, mellyel nem csak vállalkozását reklámozhatja, de közvetlen környezetét is szebbé, barátságosabbá teheti. Készülhet reklámszöveg és lógó sablontechnikával, de bármilyen szabadkézi grafika elkészítését is vállaljuk!


Belső faldekorációk

Éttermek, üzletek, kiállítások színvonalas dekorációjának számos módját vállaljuk: akár kézi festéssel, egyedi díszítésről, akár fix szövegezések festett vagy ragasztott megoldásáról legyen szó. Extra mérető dekorációk helyszíni kasírozása is már a legmodernebb technikával megoldható.
Kül- és beltéri szerelés

Miután egy tábla vagy dekoráció elkészült, fontos, hogy szakszerűen és esztétikusan fel legyen helyezve jövőbeni rendeltetési helyére! Ragasztásnál legyen pormentes a felület, üvegtáblákat ajánlott fakeretre erősíteni, réztábláknál a lopás elleni védelemnek is kiemelt szerepe van! Kérésére a kivágott fóliákat a helyszínen buborékmentesen felragasztjuk, az elkészült táblákat felszereljük, világító tábláknál elektromos szerelést is vállalunk. Ez a segítség Önnek értékes időt jelenthet, melyet fordítson inkább saját ügyfeleire!

Bélyegzőkészítés, pecsét

Colop és Trodat típusú, önfestékező, korszerű kivitel. A bélyegző háza lehet homogén kivitelben: sárga, piros, kék, zöld, és szürke, vagy átlátszó kivitelben: kiwi, mangó és szürke. A festékpárna színei: fekete, kék, zöld, piros és lila. Tudunk szöveget és emblémákat egyaránt készíteni. Ha adatai megváltoznak, a bélyegző ház megtartásával, csak a gumi és festékpárna is cserélhető. Ha szüksége van dátumbélyegzőre, akár külön vagy szövegével összekombinálva elkészítjük. Ha ragaszkodik a hagyományos fanyelű bélyegzőhöz, az is rendelkezésre áll. Különleges bélyegzők akár többszínű párnával és felirattal is készülhetnek!

Minőségi bélyegzőre, pecsétre van szüksége az elhasznált és régi helyett akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!Egyedi Trodat bélyegzők megrendelése itt: http://varnaibelyegzo.utypia.com

További bélyegző típusok:


Névjegykártyák készítése és tervezése

Minden emberi kapcsolatnál nagyon fontos az első benyomás, melyet egy határozott kézfogás mellett igényes névjegykártyával is erősíthet. Ha nincs konkrét ötlete, tapasztalt kollégáink segítenek megtervezni! Névjegye készülhet fehér, színes vagy selyemkartonra, fekete vagy színes nyomtatással, egy vagy mind két oldalon feliratozva. Ha igazán különlegesre vágyik, kérésre akár szitázott kivitelben is készülhet, hisz egy névjegykártyánál nem csak a tartalom, a megjelenés is számít!

Egyedi névjegy kártyák tervezéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot!
Betűk, számok

Általában családi- és irodaházak ajtó- és házszámozására alkalmazott, kedvelt megoldás. Rézből vagy alumíniumból öntve, műanyagból kivágva vagy ovális domború fémtáblára festve, ragasztva is készülhet bármilyen méretben. Hivatalok, szállodák és éttermek számára épített vagy konzolos betűk elkészítését is vállaljuk! Rögzítése beltérre kétoldalas vagy folyékony ragasztóval, míg kültérre folyékony ragasztóval vagy mechanikus rögzítéssel ajánlott!Felszerelést is vállalunk:

Kültéri és beltéri szerelés
Laminálás

Iratait, névjegykártyáját, étterme étlapját, irodák esetében kitűzőjét védheti laminálással, több féle méretben, és vastagságban. Meleglaminálást A3-as méretig, hideglaminálást 160cm szélességig és 50 méter hosszúságig tudunk vállalni!

Napjainkban egyre fontosabb szerep jut a graffiti és tagelés elleni harcnak. Tábláit védheti hideg laminátum réteggel, melyről a filctoll-firka a későbbiekben könnyen eltávolítható!


Új Magyarország Fejlesztési Terv tábla

Hivataloknak, cégeknek, közületeknek készítünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv arculati kézikönyvének és szabványának megfelelő hirdetőtáblákat, tájékoztató táblákat és emlékeztető táblákat rézből gravírozva fekete festéssel, műanyagból négyszínű digitális nyomtatással.Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu