Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Várnainé Rózsa Katalin | Ügyvezető
Mobil: +36-30-3977-531

Elérhetőség
Telefon:+36-1-4720-700
E-mail:info@cimfesto.hu
Elérhetõségek
Betöltés...
 

AJÁNLATUNK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK


Kérjük a teljes galériák megtekintéséhez kattintson a címsorokra!


Babakocsi rendszám tábla

Európában új őrület vette kezdetét: a BABAKOCSI RENDSZÁM!

Az ön gyermekének van már névre szóló, egyedi rendszám a babakocsiján, rollerén, esetleg biciklijén? A időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült táblák ragasztva, csavarozva, vagy akár tépőzárral felszerelve is biztonságosak.

Kedves ajándék babának és mamának egyaránt, születésre, keresztelőre, névnapra! Az első rendszámot nem lehet elég korán megkapni!újdonság 2009. februárjában


Házszámtáblák és utcatáblák

Minden országnak megvannak a hagyományos házszámtábla színei és fazonjai, melyek gyakran még kisebb területenként is változhatnak. Míg Magyarországon a fehér alapon, fekete betű terjedt el, piros riccerrel vagy szegéssel, Ausztriában a kék alapon fehér betűket alkalmazzák. Ön akár a hagyományos házszámtáblát keresi, akár valami egyedit szeretne, jó helyen jár! Szögletes vagy fazonos fémtáblára festett vagy ragasztott kivitelben, de akár műanyagba gravírozva egyaránt készülhet. Kérheti sík lemezre, vagy kézzel domborítottra, tíz különböző méretben is.

Ha Ön nem szeretne házszámtáblát, viszont szertné, hogy még így is megtalálja a póstás, a készlet erejéig réz- és alumínium öntvényeket is tartunk. Újdonságként iparművész által készített üvegbetűt vagy -számot ajánlunk! Ön bármit is választ legyen igényes! Mert ahogy a közmondás is mondja: "Rendes porta, rendes ház!"További kapcsolódó témák:


Táblafelújítás

Ragaszkodik régi házszámtáblájához, névtáblájához vagy cégtáblájához? A régi értékek fontosak! Egy századfordulós öntvényt vagy cégért kár lenne a szemétdombra vetni, iparunk és utcaképeink hagyományait őrzi, egyedi hangulatuk megbecsülendő! Ha már az idő vasfoga kikezdte régi tábláját és még menthető, hozza be üzletünkbe és mi újjá varázsoljuk!
Házszámok

Ha úgy gondolja, hogy családi házához vagy irodájához nem táblát, hanem csak számot szeretne, akkor jó helyen jár! A készlet erejéig tartunk öntött sárgaréz és alumínium betűket, melyeket az öntvények hátoldalán elhelyezett csapokkal erősíthetőek a falba süllyesztett furatokba. Szintén korlátozott raktárkészlettel tartunk kerámia betűket és számokat, melyek habarccsal kitöltött üregekbe rögzíthetőek háza falába.Egyéb kapcsolódó témák:Névtáblák

Amikor belépünk egy lakásba vagy irodába sokat megtudhatunk tulajdonosáról csupán a névtáblája alapján. Ha Ön azt szeretné, hogy pozitív érzésekkel lépjenek be birodalmába, találja meg a saját stílusához és bejárati ajtajához leginkább illő kivitelt! Készülhet fémből, műanyagból ragasztva vagy vésve, üvegből festve, sárgarézből mélymarással, 20 féle fazonválasztékkal.

A névtáblák további fajtái a postaláda- és csengőtáblák. Ezeket általában vékony műanyagokból készítjük vagy öntapadós fóliából. Az utóbbit hordozóra rakjuk, mely segít Önnek, hogy egyszerűen és pontosan felragassza a kívánt felületre.
Gravírozott ajándéktárgyak

Szeretteinknek kedves ajándék lehet a monogrammal ellátott névjegykártyatartó, toll, pénztárca, fotó alapján készített asztali dísz, vagy más egyedi ajándéktárgy. Hivatalosabb alkalmakra, versenyekre ajánljuk az üvegek, poharak lézeres gravírozását, de serlegek, kupák feliratozását is vállaljuk. Minden nálunk vásárolt ajándéktárgyhoz díjtalanul jár a monogramozás!

Elegáns és személyre szabott gravírozott ajándéktárgyak

Nincs ötlete, mit is adjon szeretteinek ajándékba?

A gravírozott ajándéktárgyak nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen egyedi és személyes ajándékkal lephetjük meg szeretteinket. Lehetőség van motívumok, szimbólumok monogramok, de akár feliratok gravírozására is, személyre szabottan. Ettől lesz igazán kedves és egyedi ajándék.

A gravírozott ajándéktárgyak közül a toll az egyik legnépszerűbb termék, mely rendkívül sokszínűen alkalmazható. Akár mindennapi használati tárgyként, emlékbe vagy dísztárgyként is nagyszerű ajándék lehet bárki számára nemtől, kortól függetlenül, mindemellett céges ajándéknak is tökéletes. Praktikus, mindig kéznél lehet, így napjában többször mosolyt csalhat tulajdonosa arcára.

Ajándékozzon elegáns gravírozott ajándéktárgyat bármilyen alkalomra! Lepje meg szeretteit, vagy akár partnereit, ügyfeleit egy profi gravírozott ajándékkal, megvalósítjuk elképzeléseit! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk ötleteit!

Személyre szabott meglepetés gravírozással

Személyre szóló ajándékkal meglepni szeretteinket a modern világban nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Ahhoz, hogy a kiválasztott darab véletlenül se jöhessen szembe velünk az utcán, fontos, hogy valóban egyedi megoldást találjunk. Erre nyújt kiváló opciót a gravírozás lehetősége. Hogy hogyan?

Legyen szó egy képkeretről, névjegykártyatartóról, öngyújtóról, ékszerről és ehhez hasonló ajándéktárgyakról, fontos leszögezni, hogy hacsak nem egyedi megrendelésre készült darab, biztosan fellelhető más otthonában, illetve tulajdonában is. Azonban gravírozott ajándéktárggyal máris közelebb kerülünk az egyediséghez, hiszen ezáltal olyan mintát, szöveget vagy szimbólumot gravíroztathatunk a kiválasztott tárgyba, amely biztosan nem található más példányokban.

Ha Önnek is fontos az egyediség, és az, hogy valóban személyre szóló ajándékkal lephesse meg szeretteit, forduljon hozzánk bizalommal, és lepje meg őket gravírozott ajándéktárggyal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére!Egyéb ajándékötletekkel kapcsolatos témák:


Humoros táblák

Gyakran okoz fejfájást, hogy az ünnepek közeledtével mivel lepjük meg szeretteinket! Ha már minden könyvből van otthon és új pulóverre sincs szükség térjen be hozzánk és merítsen ötletet egyedi festett vagy gravírozott ajándékokhoz! Lepje meg rokonát humoros, kedves táblákkal születésnapra vagy egyéb alkalmakra. Tudta, hogy ha sebességkorlátozó táblába beírja rokona korát, megáll az öregedésben. Vagy nevezzen el egy teljes utcát vagy sugárutat szüleiről! A lehetőségek és kombinációk tárháza csaknem végtelen...Egyéb ajándékötletekkel kapcsolatos témák:


Egyedi ajándéktárgyak

Ha Önnek egyedi ötlete van, de nem tudja, hogy hogyan oldja meg, térjen be hozzánk és gondolkodjunk együtt! Ha van egy különleges tárgy, amit feliratozni szeretne, hozza be a mintát és mi segítünk eldönteni, hogy ragasztott felirattal, etikettel, festéssel vagy esetleg gravírozással érheti el az Ön által megálmodott legjobb hatást! A következő lépés már csak a megvalósítás! Legyen szó emlékérméről, díszserlegről, karácsonyfadíszről vagy esetleg autója dísztárcsájáról, ajándékát ne bízza a véletlenre! Mert nem csak kapni, hanem adni is jó!Egyéb ajándékötletekkel kapcsolatos témák:


Névjegykártyák készítése és tervezése

Minden emberi kapcsolatnál nagyon fontos az első benyomás, melyet egy határozott kézfogás mellett igényes névjegykártyával is erősíthet. Ha nincs konkrét ötlete, tapasztalt kollégáink segítenek megtervezni! Névjegye készülhet fehér, színes vagy selyemkartonra, fekete vagy színes nyomtatással, egy vagy mind két oldalon feliratozva. Ha igazán különlegesre vágyik, kérésre akár szitázott kivitelben is készülhet, hisz egy névjegykártyánál nem csak a tartalom, a megjelenés is számít!

Egyedi névjegy kártyák tervezéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot!
Figyelmeztető tábla

A figyelmeztető táblák általában sablon szövegekkel készült felirati táblák, melyek vagy kötelező előírásoknak tesznek eleget, vagy informálnak, esetleg tiltanak. Lehet alumínium vagy műanyag táblára ragasztott felirattal, rézbe vagy minőségi műanyagba vésve. Akár a hagyományostól eltérő bármilyen színben és szöveggel készülhet, több százas ábraválasztékkal. Egyedi esetben akár fénykép után kézzel festett kivitelt is vállalunk!Kresz tábla

Általában parkolást, várakozást, behajtást vagy sebességet korlátozó táblák, de természetesen minden a kresz szerint szabványos táblát készítünk, fényvisszaverő fóliából.
Festett családi címerek

Ön mennyire ismeri származását, ősei történetét? Van esetleg saját családi címerük is? Ha igen, méltán lehet rá büszke! Hogy unokái is lássák, festesse meg kézzel domborított fémlemezre vagy vászonra! Szükséges hozzá egy grafika, melyet a kívánt anyagra és a minta szerinti színekben átviszünk. Nappalijába, könyvtárszobájába vagy irodájába egyaránt dísze lehet a falnak!
Kutyabiléta

Ha esetleg elkóborolna kedvence, lényegesen javíthatja esélyeit, hogy megtalálja, ha a nyakörvre bilétát helyez! Alumínium vagy sárgaréz anyagú, kör alakú vagy fazonos kivitelben, vésve készítjük. Általános szövegezése egyik oldalon a név vagy becenév, másik oldalon a telefonszám.
Öntapadós címke, etikett

Praktikus márkaépítési forma az öntapadós címke, vagy más néven etikett használata. A nem túl tolakodó és elegáns matricák tetszés szerinti színben és méretben készülhetnek! Ha Ön szeretné névjegyét, céglógóját, márkanevét a legtöbb termékén, csomagolásán ott hagyni, hogy ügyfelének legközelebb is eszébe jusson, ne habozzon, rendeljen etikettet!
Laminálás

Iratait, névjegykártyáját, étterme étlapját, irodák esetében kitűzőjét védheti laminálással, több féle méretben, és vastagságban. Meleglaminálást A3-as méretig, hideglaminálást 160cm szélességig és 50 méter hosszúságig tudunk vállalni!

Napjainkban egyre fontosabb szerep jut a graffiti és tagelés elleni harcnak. Tábláit védheti hideg laminátum réteggel, melyről a filctoll-firka a későbbiekben könnyen eltávolítható!


Sírtábla

Hogy szeretteinknek meg tudjuk adni a méltó tiszteletet, a sírtábláknál mindenképpen időjárás álló kivitelt javaslunk! Ez lehet fém, vésett műanyag, eloxált alumínium lemez vagy égetett zománc is, melyek többféle fazonban készülhetnek. A felszerelés miatt ez a táblafajta általában furattal készül.

Temetői táblákkal a méltó megemlékezésért

Halottak napján rengetegen látogatnak el szeretteik sírjához, hogy gyászoljanak, emlékezzenek és tiszteletüket róják le. Emellett sokaknál ilyenkor szokás a sírokat rendbe tenni, renoválni, és olyan elemekkel kiegészíteni, melyekre a temetés időszakában nem volt pénz vagy csak egyszerűen nem volt tervezve.

A temetői táblákkal új feliratokkal egészíthetjük ki a meglévő sírköveket vagy fejfákat. Esetlegesen a megkopott névtáblát cserélhetjük ki, vagy az egyéni sírfeliratokat tehetjük szebbé, ha azok esetleg megkoptak. Amikor egy közeli hozzátartozónk eltávozik, sokszor nem vagyunk megfelelően felkészülve a temetés költségeire, ez érthető, hiszen ez egy váratlan és lesújtó pillanat. De lehetőségünk van az utólagos kiegészítésekre, ilyenek például a tökéletesen megmunkált temetői táblák is!

Ha szeretné profi kezekre bízni temetői táblái elkészítését, akkor a legjobb helyen jár! Az elhunytak mindig megérdemlik a méltó végtisztességet, melyhez nagyban hozzá járulhat egy ízléses, minőségi és egyedi temetői tábla!
Térképek

Ha szeretne irodájába vagy lakásába egy igazán impozáns térképet fali dísznek, akkor jó helyen jár! Tetszőleges méretben, digitális technológiával, magas minőségű és kiváló színhűségű térképeket nyomtatunk hozott vagy meglévő fájl alapján.

A kész képet matt vagy fényes védőfóliával látjuk el és kérése szerint műanyagra vagy fémlemezre kasírozzuk. Ha szeretné igényes fém vagy fakerettel látjuk el, mellyel teljes lesz a kép-hatás.

Amennyiben a térképen szines rajzszögekkel szeretné jelölni, hogy merre járt és megtervezni jövőbeni útjait, úgy a kinyomtatott térképet 5 milliméteres habosított műanyagra ragasztjuk és keretezés esetén további réteg hullámkartonnal erősítjük.
Vászonnyomtatás

Digitális technológiával nyomtatunk nagy felbontásban, művészi vászonra. Nyomtatás után az elkészült képet kérés szerint minőségi profilmart fakeretre feszítjük és akasztóval látjuk el.

Ideál megoldás lehet reprodukciók készítésére, melyhez egy jó minőségű digitális fényképre van szükségünk! Ötletes és igényes ajándék lehet szeretetteinek, ha családi fotót, esküvőre, ballagásra, születésnapra a vagy más ünnepekre készített! Kedvenc képei mostantól falának díszei lehetnek!További kapcsolódó témák:


Új ajándékozási lehetőség: BABAKOCSI RENDSZÁM

Publikálva Szombat 07 Feb, 2009 19:46 CET
Kisfiúknak, kislányoknak babakocsira előre, hátra, oldalra, kinek-kinek ízlése szerint.

Bármilyen színben, formában és anyagból: egyedi BABAKOCSI RENDSZÁM!!!

Gravírozva, ragasztva, furatozva és öntapadós kivitelben is készíthető!Gravírozott ajándéktárgyak készítése


Cimfesto.hu.17jul A gravírozás technikáját több területen is sikerrel lehet alkalmazni, így például utcatáblák, házszámtáblák, de névtáblák, rendszámtáblák feliratainak a tartós és esztétikus kivitelezésére előszeretettel alkalmaznak gravírozást.

A gravírozás ezen kívül máshol is hasznosítható, nevezetesen az ajándékozás területén. Belegondolt már, hogy mennyi minden gravíroztatható? Mennyi, első látásra hétköznapi, unalmas és fantáziátlan használati tárgy varázsolható egy csapásra egyedi, szívhez szóló, eredeti, emlékezetes és fantáziadús ajándékká?

Milyen tárgyakra lehet gravíroztatni? Az alapanyagok tekintetében széles lehetőségek kínálkoznak, hiszen a fémektől elkezdve az üvegen keresztül egészen a bőrön és a műanyagon át a fáig igazán van miből választani.

A legnépszerűbb ajándék a toll, ebbe lehet nevet, dátumot, idézetet vagy akár egyedi mintát is gravíroztatni. A tollon kívül természetesen még sok egyéb lehetőség is van. Egy szép gravírozott ékszer évfordulóra, egy mutatós pohárkészlet nászajándékként, egy szép fakép évfordulóra.

Keressen minket bizalommal, ha gravírozott ajándéktárgyak készítésére van szüksége!


Névjegykártya: tervezés és cél


Cimfesto.hu.17okt A névjegykártyának több funkciója is van, mert alkalmas a kapcsolatépítésre, és a cég arculatának is szerves részét képezi. Lényeges kellék, ezért érdemes időt szánni egy minőségi névjegykártya megterveztetésére!

A névjegykártya végleges megjelenéséhez a következő pontokon kell végigmennünk: ami nem maradhat le róla az a név és az elérhetőségek, de ma már kulcsszavakat, szlogent is el lehet helyezni a névjegykártyán! Az igazi kihívás az, hogy mindezt hogyan öntjük formába és hogyan lesz az egésznek egységes designja.

A fehér háttér mindig fél siker, ezen minden jól mutat, mindenhez illik. Képeket, logót is használhatunk, egyéb arculati elemeket, amiket úgy érdemes elhelyezni, hogy az tagolt, szellős, esztétikus legyen. Ma már a kreatív, ötletes megvalósítás dívik, amit megjegyeznek, megcsodálnak, de elsősorban mégis az a fontos, hogy a célcsoportnak készüljön a névjegykártya! Legyen a papír, a design is minőségi, hiszen ez az első benyomás, az első üzenet, amit az ügyfelek felé közvetítünk!

Ha névjegykártyára van szüksége, forduljon hozzánk!


Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu