Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Várnainé Rózsa Katalin | Ügyvezető
Mobil: +36-30-3977-531

Elérhetőség
Telefon:+36-1-4720-700
E-mail:info@cimfesto.hu
Elérhetõségek
Betöltés...
 

AJÁNLATUNK GYŰJTŐKNEK


Kérjük a teljes galériák megtekintéséhez kattintson a címsorokra!


Antik Táblagyűjtemény


Cégünk a hosszú évek során komoly antik táblagyűjteményt halmozott fel, melyet most Önöknek is megmutatunk honlapunkon. Vannak közötte égetett zománc és festett fémtáblák is szép számmal. Megtalálhatóak gyűjteményünkben a már jól ismert klasszikusok, mint például a "Franck Kávé" vagy az "Olla Gummi-cikk", de egyedi cég, reklám, név és pajzstáblák is éppúgy vannak.

Gyűjtők számára korlátozott számban, de vannak eladó tábláink. Ha érdeklődik, kérjük, hogy írjon nekünk e-mail és hivatkozzon a tetszését elnyert képre. Egyedi ajánlattal fogunk önnél telefonon vagy válaszlevélben jelentkezni.
Táblafelújítás

Ragaszkodik régi házszámtáblájához, névtáblájához vagy cégtáblájához? A régi értékek fontosak! Egy századfordulós öntvényt vagy cégért kár lenne a szemétdombra vetni, iparunk és utcaképeink hagyományait őrzi, egyedi hangulatuk megbecsülendő! Ha már az idő vasfoga kikezdte régi tábláját és még menthető, hozza be üzletünkbe és mi újjá varázsoljuk!
Tűzzománc táblák

A több, mint 100 esztendős múltú tűzzománc táblák reneszánszukat élik! Általában művészek hivatalok, kórházak, társasházak kérik, ahol fontos a historizáló hatás, de az érdeklődők köre egyre bővül, hisz igényes házszámtáblaként vagy akár cégtáblaként is megállja helyét. Bármilyen színkombinációban elkészíthető, hagyományosan domború fémlemezre égetve.

Ha Önnek a "Schicht Szarvas", az "Olla" vagy a "Schmoll Paszta" márkanevek ismerősen csengenek, valószínűleg Ön már a boldog nagyszülők táborát gazdagítja! A régi reklámszöveggel ellátott, kézzel domborított és 1800 Celsius fokon kiégetett tűzzománc táblák általában éttermek és vendéglátóhelyek kedvelt díszítőeleme. Gyűjtőknek igazi ritkaságokkal is szolgálhatunk az eredeti, korabeli reklámtáblákból, melyekből már csak néhány darab van raktáron.
Vászonnyomtatás

Digitális technológiával nyomtatunk nagy felbontásban, művészi vászonra. Nyomtatás után az elkészült képet kérés szerint minőségi profilmart fakeretre feszítjük és akasztóval látjuk el.

Ideál megoldás lehet reprodukciók készítésére, melyhez egy jó minőségű digitális fényképre van szükségünk! Ötletes és igényes ajándék lehet szeretetteinek, ha családi fotót, esküvőre, ballagásra, születésnapra a vagy más ünnepekre készített! Kedvenc képei mostantól falának díszei lehetnek!További kapcsolódó témák:

Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu