Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Várnainé Rózsa Katalin | Ügyvezető
Mobil: +36-30-3977-531

Elérhetőség
Telefon:+36-1-4720-700
E-mail:info@cimfesto.hu
Elérhetõségek
Betöltés...
 

AJÁNLATUNK CÉGEKNEK ÉS HIVATALOKNAK


Kérjük a teljes galériák megtekintéséhez kattintson a címsorokra!


Digitális nyomtatás professzionális Mutoh gépekkel

 • plakát fotóminőségben papírra vagy öntapadó fóliára
  • (SOWB 140, SOPP 200 papír, Digit 100 G vagy M -fényes vagy matt öntapadó vinyl)
 • beltéri faldekoráció papír vagy műanyag tapétára
  • (Kemica nyomtatható papír tapéta, Digit 100 M/P matt öntapadó vinyl)
 • egyedi cég és közüzemi táblák fotóminőségben
  • (Digit 100 G/P vinyl)
 • címkék jelölésre, veszély felhívására, csomagoláshoz
  • (Digit 100 G/P vinyl öntapadó)
 • kül- és beltéri eladáshelyi reklám
  • (SOBA 450L, SOBA 450P, MESH, SOTBH 200, SVRF 205, SOPRE 170)
 • konferencia dekorációk

Rendeljen tőlünk egyedi tapétát saját fotójával!

Professzionális digitális nyomtatás!

Korunk egyik legszerteágazóbb technikai újításának a digitális nyomtatás tekinthető, melynek segítségével szinte bármi kivitelezhető! Mind az üzleti világban, mind a magánéletben számos hasznos dolog köszönhető a digitális nyomtatásnak. Íme, néhány példa a különböző szférákat tekintve, hogy milyen kialakítások hozhatóak létre ezzel a technikával:

 • Vállalkozások számára hasznos lehet a faldekoráció készítése, mellyel az irodát vagy az üzlethelyiség belső terét díszíthetik, akár a cég logójával, vagy más felirattal, ábrával.
 • A digitális nyomtatás segítségével készíthetőek címkék, vagy akár padlógrafikák, melyeknek szintén a vállalkozások és a hivatalok világában vehetik hasznukat.
 • A különböző műanyag táblák nyomtatásával már nem csak a cégeknek kedvezhetünk, de akár otthoni felhasználásra vagy ajándékozási célokra is tökéletesen megfelelnek.

Természetesen ezeken felül számtalan dekoráció, tábla, névjegykártya, szórólap, prospektus és más termék létrehozható digitális nyomtatással! Ha Ön is professzionális kivitelezést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!


További kapcsolódó témák:

A digitális nyomtatás és a reklámok


Rohanó világunkban sokszor csak egy-egy pillanat marad, hogy a potenciális vevők átlássák, megértsék a reklámokat, amelyek mellett elhaladnak. Ahhoz, hogy ennek ellenére is jól működő, hatékony kampányt hozhassunk létre, nem csak a grafikai tervezés fontos, hanem a digitális nyomtatás minősége is!

A profi módon kivitelezett digitális nyomtatással letisztult, jó minőségű képek hozhatóak létre, melyeket könnyebb egyetlen pillantással felfogni, akár akkor is, ha valóban csak egy villanásnyi ideje van a célközönségnek erre. Ráadásul megvan az az előnye, hogy mivel viszonylag költségkímélő technikáról van szó, így nem pazarlás még a reklámok gyakori cseréje sem, ami tovább növeli a módszer jó kihasználhatóságát.

Ha hozzánk fordul, segítünk Önnek kiváló minőségű reklámokat létrehozni, kültérre és beltérre egyaránt, a digitális nyomtatás révén! Gyakorlott szakemberekkel és kiválóan karbantartott gépekkel várjuk Önt és a megrendelését!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Belső faldekorációk

Éttermek, üzletek, kiállítások színvonalas dekorációjának számos módját vállaljuk: akár kézi festéssel, egyedi díszítésről, akár fix szövegezések festett vagy ragasztott megoldásáról legyen szó. Extra mérető dekorációk helyszíni kasírozása is már a legmodernebb technikával megoldható.Bélyegzőkészítés, pecsét

Colop és Trodat típusú, önfestékező, korszerű kivitel. A bélyegző háza lehet homogén kivitelben: sárga, piros, kék, zöld, és szürke, vagy átlátszó kivitelben: kiwi, mangó és szürke. A festékpárna színei: fekete, kék, zöld, piros és lila. Tudunk szöveget és emblémákat egyaránt készíteni. Ha adatai megváltoznak, a bélyegző ház megtartásával, csak a gumi és festékpárna is cserélhető. Ha szüksége van dátumbélyegzőre, akár külön vagy szövegével összekombinálva elkészítjük. Ha ragaszkodik a hagyományos fanyelű bélyegzőhöz, az is rendelkezésre áll. Különleges bélyegzők akár többszínű párnával és felirattal is készülhetnek!

Minőségi bélyegzőre, pecsétre van szüksége az elhasznált és régi helyett akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!Egyedi Trodat bélyegzők megrendelése itt: http://varnaibelyegzo.utypia.com

További bélyegző típusok:

Névjegykártyák készítése és tervezése

Minden emberi kapcsolatnál nagyon fontos az első benyomás, melyet egy határozott kézfogás mellett igényes névjegykártyával is erősíthet. Ha nincs konkrét ötlete, tapasztalt kollégáink segítenek megtervezni! Névjegye készülhet fehér, színes vagy selyemkartonra, fekete vagy színes nyomtatással, egy vagy mind két oldalon feliratozva. Ha igazán különlegesre vágyik, kérésre akár szitázott kivitelben is készülhet, hisz egy névjegykártyánál nem csak a tartalom, a megjelenés is számít!

Egyedi névjegy kártyák tervezéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot!Névtáblák

Amikor belépünk egy lakásba vagy irodába sokat megtudhatunk tulajdonosáról csupán a névtáblája alapján. Ha Ön azt szeretné, hogy pozitív érzésekkel lépjenek be birodalmába, találja meg a saját stílusához és bejárati ajtajához leginkább illő kivitelt! Készülhet fémből, műanyagból ragasztva vagy vésve, üvegből festve, sárgarézből mélymarással, 20 féle fazonválasztékkal.

A névtáblák további fajtái a postaláda- és csengőtáblák. Ezeket általában vékony műanyagokból készítjük vagy öntapadós fóliából. Az utóbbit hordozóra rakjuk, mely segít Önnek, hogy egyszerűen és pontosan felragassza a kívánt felületre.Műanyag táblák

Modern korunk egyik leggyakoribb táblafajtája, hisz a műanyagipar fejlődésével a lehetőségek is egyre bővülnek. Készülhet több komponensű, habosított műanyagból vagy plexiből, gravírozott, ragasztott kivitelben vagy digitális nyomtatással. Azoknak, akik szeretik a réztáblát, de tartanak a tolvajoktól, a fényes, homogén vagy szál-húzott, rézhatású vagy eloxált alumínium hatású műanyagokat ajánljuk, melyek ellentétben a fémmel nem oxidálódnak! Boltunkban a minőségi, francia alapanyagok több, mint harmincféle színkombinációja található meg.Kapcsolódó téma:

Vésett műanyag tábla

Kétrétegű francia vagy amerikai lakkozott anyagokra készülnek, lézergravírozással. Változatos színösszeállításban több, mint ezerféle betűtípussal, rövid határidővel tudjuk vállalni! Az anyagában színes műanyagok szavatolják, hogy a szöveg az idő múlásával sem kopik és hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak. Fémhatású műanyagokat is készítünk, fényes, matt és szálhúzott kivitelben.Üvegtáblák

Több, mint egy évszázados múltra tekint vissza az üveg cégtáblák hagyománya egész Európában. A századfordulós Budapest vásárlóutcáinak meghatározó arculati eleme volt egészen a neonok megjelenéséig. Időtállóságát bizonyítja, hogy mind a mai napig közkedvelt reklámozási forma. Elsősorban éttermek, kórházak, hivatalok portáin találkozhatunk vele, de cég- és névtáblának is ideális. A 2-5 mm vastagságú festett, csiszolt és fazettázott üveg felirati táblák külső-falra szereléséhez távtartónak fakeretet javaslunk, mely minden mérethez kapható vagy rövid időn belül, egyszerűen legyártható.Réztáblák

A réztábla a táblák királynője! Ha Ön igazán igényes és cégét magasan szeretné pozícionálni ezt a megoldást ajánljuk! Az anyagában sárgaréz cégtáblák, bármilyen méretben csiszolva, polírozva, fazettázva, általában mélyenmarott kivitelben készülnek, de a ragasztott feliratú megoldás is esztétikus és a későbbi változtatások egyszerűbben megoldhatóak. A szöveget, emblémát cége színeivel festjük ki és kültéri kivitelben, korrózió ellen felületkezeljük. Régi réztáblája felújítását, újrafestését és felcsiszolását is vállaljuk.Új Magyarország Fejlesztési Terv tábla

Hivataloknak, cégeknek, közületeknek készítünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv arculati kézikönyvének és szabványának megfelelő hirdetőtáblákat, tájékoztató táblákat és emlékeztető táblákat rézből gravírozva fekete festéssel, műanyagból négyszínű digitális nyomtatással.Címeres, ovális pajzstáblák

Iskolák, óvodák, hivatalok, minisztérium és közjegyzők hagyományos táblatípusa. Általában középen a szabvány magyar címerrel készül, fehér alapon, fekete betűkkel egy vagy két sorban, domború égetett zománc pajzstáblára. De készülhet ovális üvegből festve is, tetszés szerinti egyedi címerrel vagy céglógóval. Szabvány mérete 60x40 centiméter, de kérésre a kisebb, 50x35 centiméteres méret is rendelkezésre áll.

Általános pajzstábla méretek:
 • 60*40cm
 • 50*30cm

Betűk, számok

Általában családi- és irodaházak ajtó- és házszámozására alkalmazott, kedvelt megoldás. Rézből vagy alumíniumból öntve, műanyagból kivágva vagy ovális domború fémtáblára festve, ragasztva is készülhet bármilyen méretben. Hivatalok, szállodák és éttermek számára épített vagy konzolos betűk elkészítését is vállaljuk! Rögzítése beltérre kétoldalas vagy folyékony ragasztóval, míg kültérre folyékony ragasztóval vagy mechanikus rögzítéssel ajánlott!Felszerelést is vállalunk:

Kültéri és beltéri szerelés

Világítótábla

Egy vállalkozásnál fontos lehet, hogy munkaidőn túl és éjszaka is, amikor épp nem jönnek az ügyfelek ugyan úgy beazonosítható legyen cége, terméke! A leggyakoribb nálunk, az alumínium keretben natúr vagy színterezett dobozzal falra szerelhető egyoldalas, vagy falsíkból konzollal kiemelkedő kétoldalas kivitel. A szöveg, átvilágítható tejplexire vagy feszített fóliára készül ragasztott betűkkel vagy digitális nyomtatással.

E mellett foglalkozunk élvilágító táblákkal is, ahol a fényforrás az üvegplexi egyik éle mentén van elhelyezve. Megvilágítás után a betűk kontúrjai hangsúlyosan megjelennek. Megoldás lehet továbbá a cégtáblája elé konzolosan elhelyezett neon világítótest. Ebben az esetben fényvisszaverő fóliákat használunk.Felszerelést is vállalunk:

Kültéri és beltéri szerelés

Figyelmeztető tábla

A figyelmeztető táblák általában sablon szövegekkel készült felirati táblák, melyek vagy kötelező előírásoknak tesznek eleget, vagy informálnak, esetleg tiltanak. Lehet alumínium vagy műanyag táblára ragasztott felirattal, rézbe vagy minőségi műanyagba vésve. Akár a hagyományostól eltérő bármilyen színben és szöveggel készülhet, több százas ábraválasztékkal. Egyedi esetben akár fénykép után kézzel festett kivitelt is vállalunk!Kresz tábla

Általában parkolást, várakozást, behajtást vagy sebességet korlátozó táblák, de természetesen minden a kresz szerint szabványos táblát készítünk, fényvisszaverő fóliából.Mellékhelység jelző táblák

Éttermek, irodák, közületek és minden közösségi használatú épület számára elengedhetetlen és előírás a mellékhelységek jelölése. Tipikusan műanyagból vagy rézből készül, ragasztott vagy gravírozott kivitelben. A számos hagyományos jelölési forma mellett ha Önnek étterméhez vagy más üzletéhet egyedire van szüksége, készülhet hozott lógó alapján vésve vagy akár kézzel festve is!Megállító táblák

Ha úgy érzi, hogy cége reklámtáblája nem elég figyelemfelkeltő érdemes üzletét megállítótáblákkal feltűnőbbé tennie! Kültéri és beltéri megoldásokkal is foglalkozunk. Üzletünkben megtalálja a mobil színterezett alumíniumból készült megállítótáblákat több méretben, melyek készülhetnek ragasztott szöveggel vagy digitális nyomtatással. Ügyfelei részére az időszaki ajánlatát érdemes nyomtatott plakáton feltűntetni, melyet a kinyitható megállító táblarendszeren egy pattintással tetszés szerint kicserélhet. Igény esetén fakeretű krétával írható táblát is tudunk önnek biztosítani!Egyéb gyakori táblafajták

Ide soroljuk mind azon táblafajtákat, melyek az eddigi kategóriákba nem illenek bele. Ezek lehetnek egyedi öntvények, régi tűzzománc táblák, illetve mind azon termékek, melyek különleges, egyedi igényre kerülnek legyártásra: extra méretű kör alakú vagy fazonos táblák, esetleg különböző anyagokból összeépített domborművek.Öntött címerek

A minőségi, öntött Magyarország címer nem csak hivatalok, iskolák falain mutat szépen, irodája vagy lakása dekorációjaként is megállja helyét. Barátainak, üzleti partnereinek is méltó ajándék lehet! A kulcstartó mérettől kezdve, egészen a 40 centiméteres méretig kapható, sárgarézből és alumíniumból egyaránt!Kirakati felirat, dekoráció

Kívülről vagy belülről felragasztható bármilyen színű és méretű öntapadós fóliából elkészített felirat és embléma. A külső dekorációnál lényeges, hogy időjárásálló kivitelben készüljön, míg kirakatára belülről ragasztott szöveg esetén tükrözve készítjük el. Komplexebb színes képek és reklámok digitális nyomtatással készülnek.Autómatricázás, autófeliratozás

Közkedvelt hirdetési felület cége autójának feliratozása. Tapasztalatunk szerint jelentős forgalomnövelő hatással bír, e mellett cége márkanevét is erősíti. Sokan csak cégük nevét, tevékenységét és elérhetőségét szeretik feltüntetni, de igény esetén bármilyen autótípus komplex dekorációja is megoldható!Laminálás

Iratait, névjegykártyáját, étterme étlapját, irodák esetében kitűzőjét védheti laminálással, több féle méretben, és vastagságban. Meleglaminálást A3-as méretig, hideglaminálást 160cm szélességig és 50 méter hosszúságig tudunk vállalni!

Napjainkban egyre fontosabb szerep jut a graffiti és tagelés elleni harcnak. Tábláit védheti hideg laminátum réteggel, melyről a filctoll-firka a későbbiekben könnyen eltávolítható!

Kül- és beltéri szerelés

Miután egy tábla vagy dekoráció elkészült, fontos, hogy szakszerűen és esztétikusan fel legyen helyezve jövőbeni rendeltetési helyére! Ragasztásnál legyen pormentes a felület, üvegtáblákat ajánlott fakeretre erősíteni, réztábláknál a lopás elleni védelemnek is kiemelt szerepe van! Kérésére a kivágott fóliákat a helyszínen buborékmentesen felragasztjuk, az elkészült táblákat felszereljük, világító tábláknál elektromos szerelést is vállalunk. Ez a segítség Önnek értékes időt jelenthet, melyet fordítson inkább saját ügyfeleire!
Roll-up-okkal a sikerért!


Cimfesto.hu.16apr A roll-up egy hatékony, népszerű és bevált hirdetési felület, és mint ilyen, nem hiányozhat az Ön eszköztárából sem! A roll-up-okkal könnyedén és egyszerűen prezentálható szolgáltatás, termék, esemény, illetve bármi, amit reklámozni szeretnénk. Ezekkel a hirdetési felületekkel hatékonyan kommunikálhatjuk a célközönség felé az üzenetünket.

A roll-up-okkal mindenütt ott lehet, és mindenhol láthatóvá válhat. Első látásra csupán egy nyomtatott felületről van szó, ami egy a sok közül, de valójában több rejlik egy roll-up-ban. A roll-up mobil hirdetési felület, összecsomagolható és percek alatt kihelyezhető, így nem csupán az üzletben használható, de kitelepülések, promóciók alkalmával is kiválóan megállja a helyét. Bárki egyszerűen és gyorsan képes kezelni és a minimális súlyának köszönhetően nem igényel plusz segítséget a kezelése.

Ezzel az egyszerű, de mégis modern reklámhordozóval mindenki elérheti a vágyott célt: jelen lehet és észrevehetővé válhat, hogy elindulhasson a siker útján és meg is tarthassa azt. Ám mindez csak a kiváló grafikával és kivitelezéssel valósítható meg, így a teljes siker érdekében nélkülözhetetlen a professzionális digitális nyomtatás, melynek köszönhetően az üzenet szinte életre kel.

Bátran keressen fel minket és érdeklődjön a roll-up-okkal, digitális nyomtatással kapcsolatban!

Készíttessen Ön is minőségi cég- és névtáblát!


Cimfesto.hu.17jan Gondolkodott már azon, hogy cége arculatát mivel tudná még megnyerőbbé tenni? Miután megalapította vállalkozását, mely fejlődni kezdett, ne dőljön hátra, hiszen számos lehetőség van a kezében!

Nem csupán a szolgáltatások és termékek terén szükséges időről-időre újat nyújtani, az arculati elemeket is célszerű rendszeresen megújítani, kibővíteni. Erre nyújtanak kiváló megoldást a cégünk által kínált lehetőségek, úgy, mint egy új cégtábla, vagy a munkavállalók számára készített névtáblák. Miután a fáradtságos előkészítő munkát követően megtervezte logóját, domináns színeit, alakzatait, ültesse ezt át a valóságba a mi segítségünkkel!

Gondolja át az alapanyagot, találja ki az alkalmazott technikát, álmodja meg a grafikát, és ossza meg velünk ötleteit, mi rendelkezésére állunk a profi kivitelezésben! Ne feledje, legyen szó komoly, tekintélyt parancsoló kialakításokról, vagy bohókás, fiatalos dizájnról, a minőségi cégtáblák és névtáblák nélkülözhetetlenek!Miért döntsön a reklámtábla készítés mellett?


Cimfesto.hu.17jun Egy vállalkozás sikeres működéséhez nélkülözhetetlen a figyelemfelkeltő, kreatív arculat, amit a napjainkban rendelkezésre álló reklámeszközökkel népszerűsíthet az adott cég. Egy reklámtábla megfelelő felület ahhoz, hogy hirdesse a vállalkozás tevékenységét vagy termékeit, ezzel egyre több érdeklődő ügyfelet, vásárlót vonzva a céghez. A tartalmi rész kulcsfontosságú a reklámtábla készítés esetében, de a kivitelezés is éppolyan lényeges szerepet tölt be a végeredményt tekintve.

A reklámtábla készítés többféle elképzelés szerint kivitelezhető, a praktikusság és esztétikus megjelenés is döntő. Fontos szempont az alapanyag, ha kültérre szánjuk a táblát, mindenképp olyan anyagban gondolkodjunk, ami ellenáll a szélsőséges időjárásnak és a káros környezeti hatásoknak. Nem csak a felhasznált alapanyag minősége a fontos, hanem az alkalmazott technika és a betűtípus is, inkább az egyszerűségre törekedjünk, mert a túldíszítettség zavaró lehet.

Népszerűsítse vállalkozását profi segítséggel, bátran vegye igénybe reklámtábla készítés szolgáltatásunkat! Álmodja meg, mi megvalósítjuk!Szeretné felhívni vállalkozására a figyelmet? Készíttessen névjegykártyát!


Cimfesto.hu.17szept Egy üzletembernek sosem szabad elindulnia névjegykártya nélkül, hiszen nem tudhatja, hogy nem útközben, vagy az utcán találkozik össze egy érdeklődő ügyféllel, vagy megrendelővel! Ha még nem rendelkezik névjegykártyával, vagy nem elégedett a jelenlegivel, keressen minket bizalommal!

Több éves tapasztalattal rendelkezünk névjegykártya készítés terén, így biztos lehet benne, hogy minőségi szolgáltatás keretein belül elkészítjük Önnek az új, ügyfélcsalogató névjegyét!

Nem csak elkészítjük, meg is tervezzük névjegykártyáját, ehhez pedig nem kell mást tennie, mint elképzeléseiről beszélni! Mi azt papírra vetjük, és többféle tervet készítünk, majd az Ön által kiválasztottat megvalósítjuk!

Ha nincs ötlete, nem kell pánikba esni, hiszen folyamatosan követjük napjaink névjegykártya trendjét, így, ha szükséges, kérheti grafikusunk segítségét is annak érdekében, hogy a végeredmény figyelemfelkető és látványos legyen!

Névjegykártya készítésre válasszon minket! A minőséget garantáljuk!


Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu