Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Betöltés...
 

FŐOLDAL


Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy üzletünk 2016. december 23. és 2017. január 8. között zárva tart. Az első nyitvatartási nap 2017. január 09. (hétfő). Megértésüket köszönjük! Szeretetben gazdag, békés Ünnepeket kívánunk!Tisztelt Cégvezető, Boltvezető!
A V&R Címfestő Kft. csapata örömmel üdvözli Önt oldalunkon!
Most, miután fáradtságos előkészítő munkát követően megnyitotta boltját vagy cége irodáját, nyugodtan hátradőlhet a székében? Mindenre gondolt, minden üzemel?
Nézzen körül!
Tekintse meg teljes ajánlati palettánkat ABC sorrendben, és meglehet, kiderül: néhány apróság mégis elkerülte gondos figyelmét! Ha Ön egy adott csoportot képvisel tájékozódjon ajánlatunkról bontásban:
Ha ötleteket szeretne, mert még nincs konkrét elképzelése, nézzen körül galériánkban!Önnek csak annyi a dolga, hogy megfogalmazza, mire is van szüksége! Mi megtervezzük és elkészítjük reklámtábláját, névjegykártyáját! Így együtt még sikeresebben nézhetünk szembe a modern reklámpiac kihívásaival!
Óriási választékkal, a legszebb és legmodernebb alapanyagokkal, korszerű és hagyományos technológiával egyaránt, igényeihez szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére!

100 éves cégünk hagyománya kötelez, szakértő segítőtársra talál bennünk!

Tisztelettel, Várnainé Rózsa Katalin ügyvezető asszony!HÍREINK

A V +R Címfestő Kft. a magyar "üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője"

Publikálva Szerda 18 Május, 2016 11:22 CEST
Az OPTEN Kft. 2016-ban a V + R Címfestő Kft-t "A" minősítésben részesítette, mely alapján vállalatunk a hazai üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői közé tartozik és így jelenlegi és jövőbeni partnereink számára is rendkívül alacsony pénzügyi kockázattal jár a közös munka. Köszönjük minden hűséges ügyfelünknek, hogy folyamatosan kitartanak mellettünk és megrendeléseikkel hozzá segítettek minket egy újabb sikerhez!

Archívum
(Cached)

Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu