Blogger
Twitter
Tweets by VR_Cimfesto
Betöltés...
 

FŐOLDALTisztelt Cégvezető, Boltvezető!
A V&R Címfestő Kft. csapata örömmel üdvözli Önt oldalunkon!
Most, miután fáradtságos előkészítő munkát követően megnyitotta boltját vagy cége irodáját, nyugodtan hátradőlhet a székében? Mindenre gondolt, minden üzemel?
Nézzen körül!
Tekintse meg teljes ajánlati palettánkat ABC sorrendben, és meglehet, kiderül: néhány apróság mégis elkerülte gondos figyelmét! Ha Ön egy adott csoportot képvisel tájékozódjon ajánlatunkról bontásban:
Ha ötleteket szeretne, mert még nincs konkrét elképzelése, nézzen körül galériánkban!Önnek csak annyi a dolga, hogy megfogalmazza, mire is van szüksége! Mi megtervezzük és elkészítjük reklámtábláját, névjegykártyáját! Így együtt még sikeresebben nézhetünk szembe a modern reklámpiac kihívásaival!
Óriási választékkal, a legszebb és legmodernebb alapanyagokkal, korszerű és hagyományos technológiával egyaránt, igényeihez szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére!

100 éves cégünk hagyománya kötelez, szakértő segítőtársra talál bennünk!

Tisztelettel, Várnainé Rózsa Katalin ügyvezető asszony!HÍREINK

A V +R Címfestő Kft. a magyar "üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője"

Publikálva Szerda 18 Május, 2016 11:22 CEST
Az OPTEN Kft. 2016-ban a V + R Címfestő Kft-t "A" minősítésben részesítette, mely alapján vállalatunk a hazai üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői közé tartozik és így jelenlegi és jövőbeni partnereink számára is rendkívül alacsony pénzügyi kockázattal jár a közös munka. Köszönjük minden hűséges ügyfelünknek, hogy folyamatosan kitartanak mellettünk és megrendeléseikkel hozzá segítettek minket egy újabb sikerhez!

Archívum
(Cached)

Hasznos oldalak: Nevjegykartya.lap.hu | Ajandek.lap.hu | Gravirozas.lap.hu